Murskom alkom i Sajmom domaćih proizvoda nastavlja se Ljeto uz Muru

Murska alka

Osim zabavnog sadržaja i koncerta najpopularnijih hrvatskih glazbenih sastava, ovaj vikend Ljeta uz Muru donosi i pregršt tradicionalnih serjojnskih manifestacija koje okupljaju velik broj građana.

Tako se u subotu u 17 sati odvija Sajam domaćih proizvoda i zabavno ekipno natjecanje Murska alka, koje se održava u organizaciji Rudarskog zbora Mursko Središće. Obje manifestacije odvijaju se na Šetnici svete Barbare.

U nedjelju je na ribnjaku Zalešće Gradski kotlić, tradicionalno kuhanje jela. U 12 sati je podjela jela, a sve prisutne zabavljat će TS „Prim“.

To nisu i svi događaji kojima možete prisustvovati. U subotu od 8 do 14 sati na Šetnici svete Barbare i izletištu Fusek obilježava se Dan tehničke kulture Međimurske županije, a od 9 do 17 sati besplatna vožnja s licenciranim skiperima od „Zeva“ do lučice u organizaciji Kajak kanu kluba „Mura“ Mursko Središće.

U nedjelju se pod šatorom na Šetnici svete Barbare u 17 sati u organizaciji Društva „Naša djeca“ organizira Ljetni dječji festival. Sve navedeno besplatno je za sve uzvanike i pozivamo Vas da se odazovete u što većem broju.

Izvor: grad Mursko Središće

Ostavi komentar