Mursko Središće priprema novi projekt Vrtić za sve

vrtić djeca
Ilustracija

Grad Mursko Središće poslao je priopćenje za medije koje u nastavku u cijelosti objavljujemo. 

Grad Mursko Središće 2018. godine započeo je s provedbom projekta „Svi u vrtić“ u sklopu kojeg je omogućen produljeni boravak djece u 6 dječjih vrtića na području Međimurske županije, provode se edukacije djelatnika, omogućeni je produljeni i poslijepodnevni boravak djece, zaposlene su odgojiteljice, stručni suradnici, spremačice i kuharice, te nabavljena nova didaktička sredstva i oprema za vrtiće u iznosu preko 1 mil. kuna.

S ciljem daljnjeg unapređenja usluge i bolje ravnoteže poslovnog i obiteljskog života grad je u fazi pripreme novog projekta pod nazivom „Vrtić za sve“, koji je ujedno nastavak projekta koji se još provodi. 

U novom projektu planirana su nova zapošljavanja odgojiteljica, spremačica i kuharica, stručnih suradnika, edukacije za djelatnike i predstave za djecu. U sklopu projekta nabavit će se nova didaktička sredstva i oprema u svrhu pružanja usluge poslijepodnevnog i produljenog boravka.

Uz grad Mursko Središće, kao nositelja projekta, u prijavi i provedbi projekta sudjelovat će i Općina Mala Subotica, DV „Maslačak“ Mursko Središće, DV „Potočnica“ Mala Subotica, DV „Pahuljica“ Mursko Središće. Vrijednost projekta iznosi 6 milijuna kuna. 

 

 

Ostavi komentar