1.7 C
Čakovec
Nedjelja, 26 studenoga, 2023

Mursko Središće prigodno obilježilo Međunarodni dan obitelji

U Murskom Središću, u Centru za kulturu „Rudar“, u suorganizaciji s Udrugom udomitelja djece Međimurja svečano je obilježen Međunarodni dan obitelji.

Želja je bila upozoriti na važnost obitelji kao temeljne zajednice svakog društva, a ujedno i na to da je obitelj potrebna svakom djetetu. Program je počeo već u 16 sati druženjem uz štand s kolačima i izložbom ručnih radova udomljene djece.

Nakon toga, program se u 18 sati preselio u Centar za kulturu „Rudar“, gdje su svoje umijeće prvo pokazala udomljena djeca i to redom Aleksandar Kovačić, Dijana Majhen, Aleksander Majhen, Izabela Bedić, Simob Balog i Maja Ignac.

Nakon njih, svoj su koncert održali čuveni Zagrebački solisti i time dodatno dali značaj ovom događaju. Obilježavanje Međunarodnog dana obitelji u Murskom Središću podržali su i gradonačelnik Murskog Središća, Dražen Srpak i upraviteljica Zaklade „Hrvatska za djecu“, Renata Gubić, dok se publici obratila i suorganizatorica čitavog događaja i predsjednica Udruge udomitelja djece Međimurja, Marina Hoblaj.

Izvor: grad Mursko Središće 

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,705FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE