MURSKO SREDIŠĆE: Besplatna predstava za djecu i paljenje treće adventske svijeće ovog vikenda

Grad Mursko Središće šalje priopćenje za medije koje u nastavku u cijelosti objavljujemo.

Program trećeg adventskog vikenda započinje u subotu 14. prosinca u 17:30  paljenjem 3. adventske svijeće. Treća svijeća je pastirska – slavi radost i veselje, a u gradskom parku upalit će je članovi Malog kazališta Mursko Središće.

Čarobni ugođaj subotnje adventske večeri u Centru za kulturu „Rudar“ priredit će Ženska vokalna skupina Sv. Marko iz Selnice zajedno s dječjim zborom i gostima. Koncert ŽVS Sv. Marko započet će u 18:00.

Učenici Područne škole Peklenica i mališani Dječjeg vrtića „Maslačak“ – skupina „Suncokreti“ u društvenom domu u Peklenici u nedjelju 15. prosinca s početkom u 15:00 održat će Božićnu priredbu. Za umirovljenike s područja grada Društvo žena Mursko Središće u 15:00 sati organizira tradicionalno Božićno druženje u Pansionu „Ilonka“.

Za najmlađe Grad Mursko Središće organizirao je besplatnu predstavu u izvedbi Kerekesh teatra. Predstava će se održati u centru za kulturu „Rudar“ s početkom u 16:00. Bibi i Bubi su junaci modernog doba koji većinu djetinjstva provode na smetlištu. Koliko god im roditelji ne dopuštaju to, njih veseli što dolaze doma prljavi, neuredni i smrdljivi. Kroz igru i niz duhovitih situacija pokušati će sastaviti podmornicu i pronaći škrinju u kojoj se nalazi plan za spas svijeta.

 

Ostavi komentar