Mura Klara iz Dragoslavca zaručila se u Braku na prvu!

Mura Klara i Marko u sociološkom eksperimentu ‘Brak na prvu’ zaručili se nakon čitanja romantičnih zavjeta, a još su na posljednjoj ceremoniji najavili kako žele zajedno graditi budućnost, a sada je to i službeno, prenosi RTL

U svojim zavjetima rekao je kako nisu mogli ni sanjati da će pronaći osobu koja će ih toliko razumjeti, nasmijavati, usrećiti i ono najbitnije – vratiti im vjeru u ljubav.

– Završili smo ovo putovanje, jedno poglavlje knjige i jedva čekam da nastavimo dalje pisati našu priču. Uvijek ću ti biti podrška, biti uz tebe i raditi na tome da te učinim sretnom, rekao je emotivni Marko te priznao da ne može riječima objasniti koliko mu znači i koliko mu je stalo do nje.

– Sjećam se svojeg prvog dojma. Nije bio ni blizu ovome kakav je danas. S vremenom si postao dio mene. Zahvaljujući tebi, postala sam druga osoba. Nikada nisam mislila da će mi se ovo dogoditi. Stvorile su se velike emocije prema tebi. Čak bi se usudila reći da se rodila ljubav. Postao si smisao mog života i svemu dodao boje. Otvorila sam ti vrata svojega srca i predala sam ti se. Sada na kraju ovoga eksperimenta mogu ti obećati vječnu ljubav. Bit ću tvoja podrška i utjeha u svakom trenutku, napisala je Mura Klara.

Marko je ostao zatečen ovim romantičnim zavjetima i nije mu preostalo ništa drugo nego da – klekne.

– Prelijepo. Svaka čast, prokomentirao je na zavjete.

zagrljaj muškarca i žene
Foto: RTL (Snimka zaslona)

– Ne mogu riječima opisati koliko mi značiš i koliko mi je stalo do tebe. Mislim da je najbolji način da ti to pokažem… Hoćeš li se udati za mene?, upitao ju je Marko.

– Naravno, naglasila je Mura Klara.

Izvor i foto: RTL

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE