Mura-Drava BAJK TOUR starta u subotu, 25. lipnja

U sklopu projekta „Međimurje – Europska regija sporta 2022“ zajednica donje-međimurskih općina Donja Dubrava, Donji Vidovec, Kotoriba i Sveta Marija, u suradnji sa Međimurskom županijom i Zajednicom sportskih udruga i saveza Međimurske županije organizira prvu rekreativnu biciklijadu pod nazivom „MURA-DRAVA BAJK TOUR“.

Biciklijada će se održati u subotu 25. lipnja 2022. godine, sa startom u 10 sati.

Okupljalište, a ujedno i polazište biti će ispred Općine Sveta Marija, odakle se kreće prema Donjem Mihaljevcu, nastavlja se prema Donjoj Dubravi, pa nadalje prema Kotoribi i na kraju prema Donjem Vidovcu, sa finalnom destinacijom u Hotelu Golf gdje će svi sudionici dobiti besplatnu okrijepu, dok će svaka općina na organiziranom stajalištu sudionicima biciklijade osigurati osvježenje.

Dužina cijele rute biciklijade je 23 kilometra (od polazišta do finalne destinacije), sudjelovanje je besplatno i na dobrovoljnoj bazi, a svaki sudionik koji prođe cijelu dionicu dobiti će prigodnu nagradu, a kakva je nagrada otkriti ćemo Vam u narednim danima. Sudionici se u biciklijadu mogu uključiti i na općinskim stajalištima.

Cilj biciklijade je kroz tjelesnu aktivnost povezati donje-međimurske općine, koje su već povezane dvjema rijekama te ujedno povećati svijest o zdravim životnim navikama i dobrobitima rekreacije po ljudsko zdravlje, kao i kvalitetnog provođenja slobodnog vremena.

Pozivamo sve mještane navedenih općina, rekreativce i sportaše da nam se pridruže na MURA-DRAVA BAJK TOURU!

Izvor: općina Donji Vidovec

Ostavi komentar