Dođite na panoramsku motorijadu u Gornjem Mihaljevcu!

Povodom proslave Praznika rada TZP Srce Međimurja, predvođena Općinom Gornji Mihaljevec, organizira tradicionalnu prvosvibanjsku motorijadu.

Okupljanje motorista planirano je na Sportskom parku Mladost u Gornjem Mihaljevcu od 9 sati, a predviđeni start povorke je od 9:30 sati.

Stotinjak motorista sa Sportskog parka Mladost kreće prema Općini Sveti Juraj na Bregu, a točka odredišta je na prostoru Parka Forestland u Brezju gdje sve posjetitelje očekuje natjecanje u kuhanju najboljeg graha i druženje uz tamburaški sastav Kumovi.

Nakon osvježenja u Brezju gromoglasna povorka kreće put Šenkovca, a okupljanje motorista će biti na prostoru NK Šenkovec. Iz Šenkovca motoristi laganom vožnjom kreću put Strahoninca, a okupljanje je planirano kod spomenika Hantlaru u središtu Strahoninca.

Ruta motorijade za Praznik rada

Oktanska povorka zatim kreće prema Općini Nedelišće i do Lovačkog doma Fazan gdje ih uz osvježenje očekuje i stotine posjetitelja prvosvibanjske proslave Praznika rada uz besplatan grah za sve posjetitelje.. Nakon odmora motoristi kreću prema Općini Gornji Mihaljevec i konačnoj postaji na Sportskom parku Mladost.

Druženje s motoristima očekuje vas po završetku oktanske povorke na prostoru Sportskog parka Mladost gdje su za Vas domaćini pripremili besplatni prvosvibanjski grah uz bogatu popratnu ponudu.

Izvor i foto: TZ Nedelišće

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE