Moj deda je najbolji: Dragutinu Ribariću uručeni poklon-bonovi u Interkastu i Međimurki BS

Pobjednik našeg nagradnog natječaja Moj deda je najbolji Dragutin Ribarić iz Nedelišća protekli je tjedan pokupio vrijedne nagrade kod naših sponzora. 

Prvi je bio poklon-bon u Interkastu u vrijednosti od 70 eura (500 kuna), a drugi poklon-bon u vrijednosti od 40 eura (300 kuna) u Međimurki BS. 

U Međimurki BS kupit ću si lanac za motorku i flaks za flaksericu, kojom se često koristim u svojim goricama, a u Interkastu ću si kupiti farbe za ličenje jer smo na proljeće mislili ličiti sobe, ispričao nam je deda Dragutin Ribarić

dragutin ribarić
U Međimurki BS poklon-bon od 40 eura dedi Dragutinu Ribariću dodijelili su Matija Jančikić i Marin Fodor iz Odjela marketinga

Upitali smo našeg djeda i je li se nadao pobjedi na nagradnom natječaju.  

– Nisam očekivao nagradu jer do sada nisam bio sretne ruke na bilo kakvoj nagradnoj igri. Taj dan, kada su izašle novine s rezultatima natječaja, moje unuke bile su na odmoru u Dominikanskoj Republici i zvale su me da mi jave sretne vijesti, ispričao nam je u nastavku i dodao da je već prije tog dana saznao da je pobjednik, ali se pravio da ne zna kako ne bi pokvario unučicama raspoloženje. 

Deda nam je i ispričao da svoje prijatelje zbog osvajanja nagrade mora počastiti sandukom piva. 

– Oko svega ovoga nastala je i jedna anegdota koju sada prepričavamo dalje. Naime, kada mojeg susjeda netko pita  tko mu je susjed, on sada uvijek odgovori da je to najbolji deda, ispričao nam je sa smiješkom na licu pobjednik našeg nagradnog natječaja. 

Podsjetimo, ovaj šarmantni 73-godišnjak iz Nedelišća većinu radnog vijeka radio je u Metalcu. Po struci je strojarski tehničar, a tamo je radio od samih početaka i naučio je zanat. Kad se Metalac raspao, otišao je raditi u Njemačku. Aktivno se bavio i vinogradarstvom u Grabrovniku te je neko vrijeme bio i lovac u Lovačkom društvu u Nedelišću. Deda Dragutin ima četvero bioloških unuka: Petra (32), Anu (30), Amy (12) i Anni (10), a posebnu je vezu stekao s Rose Marie (14) koja je prije osam godina iz Konga posvojena u obitelj njegove kćeri Andreje. Na našem nagradnom natječaju prikupio je najveći broj glasova, njih ukupno 158, i tako odnio titulu najdede, dok je Ivanu Juroviću sa 132 kuponima pripalo drugo mjesto. 

Ovim putem zahvaljujemo i svim ostalim sudionicima natječaja na odazivu, kao i našim sponzorima za nagrade. No, to nije sve. Za sam kraj priredili smo jedno iznenađenje za najboljeg djeda, ali i sve kandidate. Naime, na našoj završnoj svečanosti počastit ćemo ih zajedničkim izletom po Međimurju u suradnji s Međimurskom županijom. O svim detaljima završne svečanosti sudionike natječaja izvijestit će naše kolegice iz marketinške službe.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE