Mladenka Jelena Novak: Zbog korone skresali smo broj gostiju

Dvadesetdvogodišnja Jelena Novak rodom iz Gornje Dubrave i njezin zaručnik Tomislav Bais iz Martinuševca svoje sudbonosno da trebali bi jedan drugome kazati u subotu, 1. kolovoza.

Svoje vjenčanje planirali su od prošle godine, a epidemija  koronavirusa ih je dobro protresla. Najprije na proljeće kada su se kod nas pojavili prvi slučajevi zaraze, a sada opet tik pred vjenčanjem jer su nova žarišta u Hrvatskoj upravo svadbe. Doduše ne u Međimurju, ali određena doza straha ipak postoji.

Čekali smo do kraja svibnja da vidimo u kojem smjeru će sve ići vezano uz koronavirus. Krajem svibnja sve se smirilo. Svibanj i lipanj smo iskoristili za pozivanje uzvanika. Bili smo podosta sigurni da će sve biti u redu. Međutim, nakon izbora opet su krenule određene mjere vezane uz svadbe, pa se tako opet probudio isti strah koji je vladao i u proljeće, priča nam buduća mladenka Jelena.

Kako se mladenci Jelena i Tomislav pripremaju za svadbu u vrijeme korone, čega će se sve pridržavati i kakve su preporuke za svadbe i sva veća okupljanja u Međimurju pročitajte u TJEDNIKU MEĐIMURSKE NOVINE koje od petka, 24. lipnja, možete kupiti na prodajnim mjestima diljem Međimurja. 

Jelena Novak
Mladenka Jelena Novak

 

Ostavi komentar