Miroslav Novinščak i dalje za kormilom Poleta

Ove subote u prostorijama kluba pred 72 uzvanika održana je redovna izborna godišnja skupština nogometnog kluba Polet.

Godišnju skupštinu je već tradicionalno vodio bivši načelnik Franjo Makovec s radnim predsjedništvom: članovi – Stanko Perčić i Miroslav Novinščak te zapisničar Mihael Breznik.

Predsjednik Miroslav Novinščak je u uvodu sve pozdravio te podnio opširno izvješće o radu kluba tijekom dvogodišnjeg predsjedničkog mandata. Osvrnuo se na rad kluba kao cjeline u 2022. i 2023. godini. Napomenuvši da je klub ipak uz pomoć sponzora i svih svojih članova i u prošloj godini uspio uspješno poslovati, ali još su uspješniji bili sportski rezultati svih momčadi kluba, a posebice seniorske momčadi. Posebno je istaknuto osvajanje jesenskog naslova 3. NL-Sjever u tekućoj sezoni 2023./2024.. Također je spomenuo da se radilo i na infrastrukturnom planu, te mnogo manjih i tekućih poslova.

Nakon predsjednika čuli smo i financijsko izvješće. Klub je uspio unatoč teškim vremenima u ovoj inflaciji poslovati pozitivno, što je svojim izvješćem potvrdio i Nadzorni odbor. Nakon financija došlo je na red izvješće predsjednika  Škole nogometa “Sveti Martin” Tomislava Gradiček koji je spomenuo vrlo uspješan rad škole nogometa na sportskom ali i financijskom planu. Poslije mlađih kategorija riječ je dobio i novi trener seniora Zoran Šardi koji je u svom vrlo detaljnom i opširnom izvješću istaknuo dosadašnji rad i uspješne rezultate seniorske momčadi.

Za novog-starog predsjednika NK Polet Sveti Martin na Muri izabran je Miroslav Novinščak. Kao i u prošlom mandatu tajnik ostaje Mihael Breznik, a blagajnik ostaje Vitomir Kralj. Nadzorni odbor kluba čine: Franjo Makovec, Martin Srša i Nikola Novinščak. Mandat novoizabranih čelnih ljudi kluba traje dvije godine.

Uručene su i plakete za dva počasna člana Mijo Flac i Milan Varšić koji su tokom svojeg dugogodišnjeg djelovanja u klubu dali neizmjeran i nesebičan doprinos u radu kluba.

Na kraju skupštine svim prisutnima su se obratili predstavnici Svetomartinskih udruga i predstavnici klubova NK Bratstvo (Jurovec) i NK Sloga (Štrigova) te načelnik Martin Srša i predsjednik MNS-a Kristijan Antolović koji su čestitali na svim uspjesima i zaželjeli dobar i uspješan rad Poleta i u budućnosti.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE