Mirjana Pišteljak ponovno nestala na području Zagreba, obitelj moli za pomoć!

Mirjana Pišteljak, Foto: Žaklina Pišteljak Preininger
Mirjana Pišteljak, Foto: Žaklina Pišteljak Preininger

Do nas je stigla informacija da je 45-godišnja Mirjana Pišteljak ponovno nestala, ovog puta na području Zagreba.  Kontaktirali smo njezinu obitelj da nam pojasne o čemu je riječ.  

Mirjana je nestala u petak, 21. kolovoza, iz Čakovca, no sljedeći dan u subotu je pronađena u Zagrebu. Tamo smo je s obitelji preuzeli i bila je u vrlo lošem stanju. Dovezli smo je kod sebe doma na adresu Paška ulica 27 Zagreb, no tijekom noći je ponovno nestala. Išla sam spavati oko 12 sati. Nedugo nakon toga išla sam provjeriti je li sve uredu, no naišla sam na praznu sobu na katu. Kad sam se spustila dolje bio je otvoren prozor. Vjerojatno je bosa negdje otišla. Molim ljude, ako su je vidjeli da nam se jave na broj 091/7818-969 (Žaklina) ili 091/6188-777 (Luca), ispričala nam je u telefonskom razgovoru njezina teta Luca Ajster iz Zagreba.

Istaknula je da se sve to dogodilo jer je preskočila jedan dan terapije. Naime, zbog situacije s koronom nisu mogli dobiti liječnika koji bi joj dalje prepisao lijekove. Kako su kazali, nitko im se nije javljao na telefon kad god su zvali.

Obitelj apelira na sve građane, a posebno na građane Zagreba i okolice da jave na broj 112 ili na neki prethodno opisani broj ako su negdje vidjeli Mirjanu Pišteljak.

Ostavi komentar