Mirisi ribljih delicija šire se preloškom Marinom

Dani dravske ribe na preloškoj Marini, sudeći po odazivu i kuhara i posjetitelja, doista je pun pogodak.

Fiš paprikaš od šarana, šaran u kukuruznom brašnu, pastrva s roštilja ali i pržene papaline, riblji su specijaliteti koji su danas na preloškoj Marini okupili brojne gurmane, ribiče, šetače, obitelji s djecom.

Predivna priroda bila je odlična kulisa za druženje na otvorenom, natjecanje u ribolovu a potom i guštanje u ribi. Prva je to manifestacija ovakve prirode na Marini a organizatori, grad Prelog, nada se i ne posljednja. Jer po odazivu gostiju, bila je pun pogodak.

dani dravske ribe 2

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE