Ministar turizma oduševljen modularnim kućama koje gradi tvrtka Tremak iz Domašinca

Danijela Mihoci uručila je ministru Cappelliju projekt Trex kuća

Ministar turizma Gari Cappelli za svog posjeta Međimurju naglasio je kako bi Dalmatinci morali doći u Međimurje i učiti kako se stvara biznis. Time nije htio uvrijediti Dalmatince, već pohvaliti uspješno međimursko gospodarstvo i sve veće uspjehe međimurskog turizma.

Govoreći o turizmu naglasio je važnost kampova i rastućeg tzv. glampinga. Glamping je važan za hrvatski turizam jer u zemlju dovodi goste dobre platežne moći koji žele biti u doticaju s prirodom, žele kampirati, a istodobno žele komfor kakav imaju u privatnom okruženju i to su spremni platiti.

Upravo zato vlasnici hrvatskih kampova moraju raditi na boljoj kvaliteti i opremljenosti svojih kampova koji za sada zaostaju za onim u drugim razvijenim europskim zemljama.

Svoju priliku u opremanju kampova uvidjela je tvrtka Tremak iz Domašinca koja gradi modularne Trex kuće za stanovanje, ali i potrebe u turizmu. Ovom je prilikom djelatnica tvrtke Tremak Danijela Mihoci predstavila firmu ministru Cappelliju koji je bio oduševljen viđenim.

Jedinstveni sustav pametnih, modularnih, izuzetno konfornih Trex kuća, kojeg je u cijelosti osmislila i razvila ova tvrtka, prezentiran je ministru turizma. On je iskazao veliko zanimanje za čitav projekt i ponovio svoju tvrdnju da se Međimurje treba uzeti za primjer uspješnog vođenja gospodarstva, a time i u Hrvatskoj njegove najznačajnije grane – turizma.

Ostavi komentar