Ministar Darko Horvat u Svetom Martinu na Muri obećao savjetodavnu pomoć oko izgradnje sportske dvorane

Darko-horvat-Sveti-Martin-na-Muri
Darko Horvat sa domaćinima u Svetom Martinu na Muri

Glavne teme radnog sastanka bile su fokusirane na izgradnju dugo očekivane sportske dvorane, završetak kulturnog doma kao i dogradnja Osnovne Škole Sveti Martin na Muri.

Dana 15. lipnja 2021. na poziv načelnika općine Sveti Martin na Muri, Martina Srše odazvao se ministar prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine Darko Horvat. Radni sastanak održan je u novouređenim prostorijama Skelarske kuće kojem su prisustvovali ravnateljica OŠ Sveti Martin na Muri Petra Novinščak, predsjednik Općinskog vijeća Ivica Kutnjak, pročelnica Jedinstvenog upravnog odjela Sveti Martin na Muri Vlatka Županec, direktor TZ-a Sveti Martin na Muri David Novinščak, predsjednica HKUU Sveti Martin Petra Oletić te općinski vijećnici Krunoslav Colar i Ivanka Puklavec.

Glavne teme radnog sastanka bile su fokusirane na izgradnju dugo očekivane sportske dvorane, završetak kulturnog doma kao i dogradnja Osnovne Škole Sveti Martin na Muri. Ministar Darko Horvat pokazao je veliki interes za projekte koje mještani iščekuju godinama te obećao pomoć u vidu savjeta i pomoći kod prijave na natječaje te da konačno projekti krenu u realizaciju. 

Izvor: općina Sveti Martin na Muri

Ostavi komentar