MESAP advent 2018. radost i duh Božića u svačije srce

Završetak kalendarske godine kao i uvijek na Mesapu protječe u znaku sajma Mesap Advent. 

Ova dvodnevna priredba, koja se održava u subotu i nedjelju 8. i 9.prosinca, ove će godine okupiti veliki broj izlagača koji će se predstaviti tradicionalnim proizvodima s blagdanskim štihom, Rukotvorine, božićni ukrasi, nakit, suveniri, domaća i zdrava hrana, zapravo najširi izbor poklona kojima možete razveseliti najdraže za predstojeće blagdane. Uz sve to pripremljen je i bogat kulturno-umjetnički i zabavni program te vrhunska ugostiteljska ponuda.

Tako je u subotu,  8. prosinca program otvoriti dječji vrtići i skupine na Mini Božiću. Već od 10 sati predstavit će se Srčeka, Sovice, Ftičeki, Kapljice, Jabučice i Kifleki iz Dječjeg vrtića Zvončić Nedelišće, kao i članice Plesnog studia Korak iz Čakovca i Cheerleadersice Livi iz Čakovcu. Poslijepodne je rezervirano za Tamburice i kobasice party. U najboljoj maniri najvećih adventskih sajmova posjetitelje očekuje posebna ponuda Božićne XXL kobasice i kuhanog vina od 3dl za 30 kuna. Za najbolji štimung na spomenutom partiju pobrinut će se popularni međimurski tamburaši Kumovi, koji nastupaju od 75 do 78 sati, a pridružit će im se i Željko Kermek Kerma.

Nedjeljni program, 9. prosinca donosi Božićni mažoret show Mažoretkinje Nedelišća od 14 sati. Bogati program završava koncertom najljepših božićnih i ljubavnih pjesama Božiću s ljubavlju. Tako će od 75 sati zapjevati Mirko Švenda Žiga, Marija Jambrošić, Nenad Kumrić Charlie, Josip Sanjković Mitrica, Henrik Šimunković, Andrea i Goran Šafarić, Martina i Damir Rodiger, Mirjana Hudin, sudionici RTL-ovog show zvijezde Jerko Fabić, Gabrijela Hrženjak, te Hrvoje Krstofić s ocem Srećkom.

Za sam kraj, kao posebno iznenađenje, predviđen je nastup dueta kojeg dosad nikad niste mogli čuti zajedno na međimurskim pozornicama. Sajam je oba dana otvoren od 10 do 18 sati, a za posjetitelje je ulaz besplatan. Tijekom sajma, a posebno za vrijeme koncerta Božiću s ljubavlju svojom donacijom možete pomoći djelovanje Međimurske zaklade solidarnosti Katruža. Posjetite Mesap Advent 2018. i uživajte u bogatoj ponudi te radosti i duhu Božića. 

Ostavi komentar