11.6 C
Čakovec
Petak, 23 veljače, 2024

Međunarodni turnir mladih nada na „Rudaru“

Škola nogometa „Rudar“ iz Murskog Središća bila je organizator Međunarodnog turnira mladih nogometaša nazvani „Rudar CUP 2022.“

Na istome je sudjelovalo ukupno 40 ekipa iz Međimurja i Slovenije, a igralo se na igralištu NK „Rudar“ u Murskom Središću. 

Trodnevni turnir po kategorijama donio je iznimno lijepe poteze mladih nogometaša koji su se dobro zabavili i naučili ponešto što im donosi svakodnevni život jednom kada odrastu. Organizator se potrudio da se svi osjećaju ugodno i zadovoljno.

Predsjednik Škole nogometa „Rudar“ Tomislav Sabo i voditelj Škole nogometa Mihael Božić na samom završetku turnira ponajviše su se zahvalili roditeljima koji su odradili velik dio posla oko same organizacije, kao i gradu Mursko Središće i Međimurskoj županiji koji su prepoznali potencijal i financijski pripomogli da se turnir održi na jednom višem nivou. Bez njih ovaj turnir ne bi bilo moguće održati.

Organizator nagovješćuje da će dogodine također organizirati isti turnir u istom terminu jer žele da ostane tradicionalni na ovom području županije.

Vrtići – nisu imali poredak i svi su bili nagrađeni s medaljama, a sudjelovalo je 8 ekipa: ŠN Rudar I, II i III, ŠN Sveti Marko, NŠ Međimurje I i II, ŠN Sveti Martin, ŠN Sveti Juraj. (dp)  

Kategorija U8

 1. ŠN Rudar
 2. NŠ Međimurje I
 3. NŠ Međimurje II

 

Kategorija U9

 1. ŠN Komet Prelog
 2. NŠ Gorišnica (SLO)
 3. ŠN Rudar

 

Kategorija U11

 1. ŠN Rudar
 2. ŠN Sveti Juraj
 3. NŠ Aluminij (SLO)

 

Kategorija U13

 1. ŠN Maribor (SLO)
 2. ŠN Rudar
 3. ŠN Sloga Čakovec

 

Kategorija U15 

 1. ŠN Rudar
 2. ŠN Dinamo – Zelenko
 3. NŠ Gorišnica (SLO)

 

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,705FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE