10.1 C
Čakovec
Nedjelja, 3 ožujka, 2024

Međimursku novinarsku ekipu okupio Europe Direct centar Čakovec

Danas, 19. rujna za novinarsku ekipu iz Čakovca početak ponedjeljka bome je započeo odlično. 

Europe Direct Centar Čakovec okupio je sve medijske djelatnike na području Međimurske županije te im omogućio predivno putovanje brodom po Dravi od Donje Dubrave do Legrada.

EUROPE DIRECT Čakovec član je mreže Europe Direct u Hrvatskoj, koja je pak dio sveeuropske mreže centara. Centri približavaju Europu ljudima na terenu i potiču ih da se uključe u rasprave o budućnosti EU-a. Mrežom upravlja Europska komisija.

Novinari su imali pripremljen ručak na kojem su se družili i razmijenili poslovna iskustva i kontakte. Također, na druženju novinari su imali prilike doznati pojedinosti i važnosti oko Europske Unije.

Voditelj Predstavništva Europske komisije u Hrvatskoj, Ognian Zlatev na kraju same pustolovine Dravom ukratko je zahvalio svim medijskim djelatnicima te spomenuo važnosti novinarskog zanata.

– Ovo putovanje je veoma neuobičajeno i netradicionalno druženje koje sam imao do sad s novinarima, a bilo je njih puno. Mislim da je to odlična prilika da se malo družimo i približimo znanja, spomeno je Zlatev.

Foto: Sven Tomašić

 

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,705FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE