Međimurski SDP-ovci pozvali građane da u nedjelju izađu na izbore

SDP Međimurja
SDP Međimurja

SDP Međimurske žuapnije šalje priopćenje za medije koje u nastavku u cijelosti objavljujemo. 

Predsjednici županijske i gradske organizacije SDP-a te zamjenici predsjednika županijskog SDP-a Mladen Novak, Mario Medved, Stjepan Kovač i Anđelko Nagrajsalović, povodom izbora za predsjednika Republike Hrvatske, koji će se održati ove nedjelje, pozvali su građane Međimurja i Čakovca da izađu na izbore.

Na ovim izborima ne biramo samo osobu koja će narednih pet godina biti predsjednik, već i smjer u kojem želimo da Hrvatska konačno krene. Jedino izbor Zorana Milanovića za predsjednika osigurava normalnu, pristojnu i europsku Hrvatsku. Zaokruživanje svakog drugog imena, pogotovo jednog od onih koji su prema anketama kandidati za drugi krug, znači nastavak desnog ekstremizma, korupcije, populizma. Znači i nastavak zaostajanja, iseljavanja i osiromašivanja naših građana,“ glavna je poruka koju su vodeći međimurski SDP-ovci uputili glasačima.

„ Zoran Milanović kandidat je velikog broja stranaka lijevog centra i centra, predvođenih SDP-om, koji su u njemu prepoznali osobu koja ima znanja, sposobnosti i iskustva Hrvatsku izvesti iz HDZ-ova mraka, okrenuti se budućnosti te svima nama ponuditi svjetlo na kraju tunela“, dodali su te istaknuli da oba kandidata HDZ-a i Grabar Kitarović i Škoro nude HDZ-ovu verziju prošlosti, zatvaranje u uske nacionalističke okvire, ksenofobiju, daljnje zaostajanje za ostatkom Europe te najgore, nastavak krađe i klijentelama.

„Izađimo na izbore u nedjelju, zaokružimo broj 7. ispred imena Zorana Milanovića. Glasanjem za njega u drugom krugu, osigurajmo našoj zemlji i djeci šansu koju zaslužuju,“ poručili su na kraju međimurskim  biračima, Novak, Medved, Kovač i Nagrajsalović.

 

Ostavi komentar