Međimurski ribolovci na kupu Hrvatske osvojili dvije zlatne medalje, dva zlatna i jedan brončani pehar

Ove subote i nedjelje održana je završnica kupa Hrvatske za kategorije kadetkinja i kadeta. Međimurski ribolovci osvojili su dvije zlatne medalje, dva zlatna i jedan brončani pehar.

Uspješna završnica za međimurske ribolovce

Ovog vikenda, 3. i 4. srpnja održana je završnica ribolovnog kupa Hrvatske u kategoriji kadetkinja i kadeta. Ukupni rezultati natjecanja pokazuju zašto se u Međimurju ribolov toliko brižno njeguje i zbog čega se s puno ljubavi priča o njemu.

Na ovom je natjecanju ekipa iz Međimurja od mogućih šest medalja i isto toliko pehara za ukupne pobjednike u obje kategorije osvojila dvije zlatne medalje, dva zlatna i brončani pehar. To je jedan veliki uspjeh. Rezultat je to i ponosnih roditelja koji su svojoj djeci omogućili sve to, ali i ribolovnih društava koji ulažu puno truda za rast ribolovnog Saveza Međimurja.

Prvo mjesto u pojedinačnoj kategoriji kadetkinja pripalo je našoj Ivani Pozderec iz SRD Klen Sveta Marija. Druga je bila Tia Ceković SRD Odra iz Velike Gorice, a treća Lana Hegedić SRD Interland VDE iz Varaždina.

Ekipno u ovoj kategoriji zlatni pehar otišao je u SRD Klen iz Svete Marije, drugi je bio SR Klen iz Oroslavlja, a brončani je pehar ponovno pripao Međimurcima iz SRD TSH Čakovec.

U kategoriji kadeta pojedinačno je prvo mjesto osvojio Dino Slaviček SRD Klen iz Svete Marije, drugi je bio Filip Rogina SRD Ivanec i treći Filip Jaminć SRD Ivanec iz Ivanca.

SRD Ivanec ekipno je bio najbolji. Pehar za drugo mjesto Međimurju su donijeli SRD Klen iz Svete Marije, a treći su bili SRD Štuka iz Torčeca.

Ostavi komentar