15.6 C
Čakovec
Četvrtak, 31 kolovoza, 2023

Međimurski HSS podržava kandidaturu Medveda za župana i Daniu za dožupana

Hrvatska seljačka stranka Međimurske županije na predstojećim lokalnim izborima podržava kandidate Marija Medveda za župana i Darka Daniu za zamjenika župana Međimurske županije, stoji u priopćenju kojeg potpisuje Zoran Vidović, posebni koordinator Županijske organizacije HSS-a. A što još piše donosimo u nastavku.

Međimurski HSS smatra da učinak u politici mjeri rezultatima, a oba kandidata dokazali su se na dužnostima koje trenutno obavljaju.

Medved je u javnosti prepoznatljiv po svojem doprinosu uređenju komunalne infrastrukture na području Grada Čakovca, dokazao se na polju vatrogastva u županiji, ali i na nacionalnoj razini. Dania je uspješno provodio razvojne projekte na području Općine Nedelišće, te podigao kvalitetu života u njoj.

Smatramo da oni imaju dosta toga novog ponuditi vezano uz daljnji razvoj Međimurske županije, poglavito na području ruralnog razvoja te sprječavanja odumiranja naših sela. Također, će zajedno sa našim načelnicima radit na još boljem povezivanju regionalnih i lokalnih vlasti, sve u cilju kvalitetnijeg i ravnomjernijeg razvoja cijele Međimurske županije.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,705FanoviLajkaj
610SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE