Međimurska županije daje 300 kuna potpore srednjoškolcima

Ilustracija, Foto: Pixabay

Potpora se isplaćuje na račune srednjoškolskih ustanova u Međimurskoj županiji, a namijenjena je pokrivanju troškova nabave radnih materijala i pribora.

Na sjednici Županijske skupštine koja će se održati u četvrtak, 14. srpnja jedna od točaka dnevnog reda bit će i isplata jednokratnih potpora za učenike srednjih škola.

Potpora iznosi 300 kuna. Isplaćuje se na račune srednjoškolskih ustanova u Međimurskoj županiji, a namijenjena je pokrivanju troškova nabave radnih materijala i pribora. Iznimno se, na osnovi primljene prijave, potpora isplaćuje na račun roditelja učenika odnosno učenika koji je punoljetan ukoliko se učenik školuje u srednjoj školi kojoj je sjedište u nekoj drugoj hrvatskoj županiji, a mjesto prebivališta učenika i bar jednog od njegovih roditelja je najkasnije od 1. rujna 2022. na području Međimurske županije.

Međimurska će županija potporu isplatiti na račune srednjih škola u Međimurskoj županiji najkasnije do 30. listopada 2022. Srednje škole novac isplaćuju učenicima na račune ili u gotovini uz potpisivanje potvrde o primitku novca.

Izvor: Međimurska županija

Ostavi komentar