Međimurska županija je objavila pozivni natječaj za dodjelu Nagrade Zrinski

Nagrada Zrinski
Ilustracija: Nagrada Zrinski

Međimurska županija je na svojim mrežnim stranicama objavila pozivni natječaj za podnošenje prijedloga za dodjelu Nagrade Zrinski Međimurske županije za 2021. godinu.

Nagrada Zrinski Međimurske županije dodjeljuje se građanima Međimurske županije, djelatnim skupinama, trgovačkim društvima, ustanovama, udrugama građana i drugim pravnim osobama koje žive ili djeluju na području Međimurske županije.

Nagrada Zrinski dodjeljuje se:
– za životno djelo
– za ostvarene rezultate u prethodnoj godini ili duljem vremenskom razdoblju (godišnja nagrada) u djelatnosti gospodarstva, znanosti i obrazovanja, kulture, zdravstva i socijalne skrbi te zaštite okoliša i drugih javnih djelatnosti.

Prijedloge za dodjelu Nagrade Zrinski mogu podnijeti građani i njihove udruge, trgovačka društva, strukovne udruge, ustanove i druge pravne osobe. Za trgovačka društva, udruge, ustanove i druge pravne osobe potrebno je uz obrazloženje dostaviti rješenje o upisu u sudski registar/registar udruga/registar obrtnika (ne starije od 6 mjeseci), itd.

Prijedlozi za dodjelu Nagrade Zrinski podnose se Odboru za dodjelu javnih priznanja Skupštine Međimurske županije, na adresu Ruđera Boškovića 2, Čakovec, uz naznaku za Nagradu Zrinski.

Pozivaju se svi ovlašteni predlagatelji da prijedloge za dodjelu Nagrade «Zrinski» upute Odboru najkasnije do 28. veljače 2022. godine.

 

Ostavi komentar