Međimurska policija otkrila beskrupuloznog ubojicu starice u Novakovcu?

smrt novakovec10
Policija istražuje kuću koja krije tajnu nezapamćenog zločina u Novakovcu

Kako doznajemo policija je razriješila teško ubojstvo 77-godišnje starice Ane Strahija u Novakovcu.

Po svemu sudeći uhićen je i osumnjičenik za ubojstvo, o čemu se očekuje potvrda ovog petka 17. srpnja na posebnoj press konferenciji u 10 sati u PU međimurskoj povodom dovršetka opsežnog i višemjesečnog kriminalističkog istraživanja kaznenog djela tog teškog ubojstva.

Kriminalističko istraživanje predstavit će voditelj Odjela za obradu kriminaliteta u Službi kriminalističke policije Policijske uprave međimurske, Zlatko Baranašić i pomoćnik načelnika za kriminalističku policiju Policijske postaje Prelog, Marinko Orsag.

Podsjetimo, kao što su već opširno o tom stravičnom slučaju pisale Međimurske novine, nesretnu ženu početkom veljače u njezinoj kući ubio je nepoznati provalnik, a pronađena je mrtva slučajno, zahvaljujući susjedi tek 17. veljače.

– Obdukcijom tijela pronađene su višestruke ozljede, priopćili su tada iz policije i potvrdili da je riječ o nasilnoj smrti.

Pet mjeseci kasnije policija je po svemu sudeći otkrila osobu za koju osnovano sumnja da je počinila ovaj zločin, a o kome je riječ bit će poznato u petak prijepodne, jer policija u četvrtak nije željela otkrivati nikakve dodatne informacije.

Ostavi komentar