Međimurje dobiva turistički bus koji će voziti po gornjem dijelu županije

bus u pokretu
Foto: TZ Međimurske županije

Sutra, u petak, 30. srpnja 2021. godine s početkom u 18:30 u Čakovcu na Trgu Republike (ispred zgrade Doma sindikata) održat će se predstavljanje sustava destinacijskog autobusnog prijevoza pod nazivom „Hop on – Hop off Bus Međimurje u pokretu“.

Riječ je o posebnom autobusu koji će za početak voziti po gornjem Međimurju, startna točka bit će u Termama Sveti Martin i obilaziti će se Skelarska hiža, Med dvemi vodami – Centar za posjetitelje Križovec, Ekomuzej ‘Međimurje malo’ u Palači međimurskog turizma, Castellum – business&city break hotel, Restoran Stari grad Čakovec i Riznica Međimurja. Na povratku prema početnoj točki prolaziti će se pokraj izletišta i restorana Međimurski Dvori, Vina Cmrečnjak te centra Štrigove

Program predstavljanja će sadržavati konferenciju za medije, show program pod vodstvom poznatog TV voditelja Mirka Fodora koji će intervjuirati sve partnere u projektu, zajedničko fotografiranje ispred brendiranog „Hop on – Hop off autobusa“, podjelu promotivnih letaka i prigodnih poklona, nagradnu igru te glazbeni program.

Izvor: TZ Međimurske županije

Ostavi komentar