17.8 C
Čakovec
Nedjelja, 3 ožujka, 2024

Mažoretkinje Nedelišća oduševile svojom Plesnom čarolijom

Tijekom novogodišnjih blagdana, nakon dvije godine pauze, ponovno je organizirana Plesna čarolija Mažoretkinja Nedelišća, njihov najljepši blagdanski program.

Program je održan za uži krug ljudi, u puno skromnijem obliku nego što je to bio običaj proteklih „normalnijih“ godina.

U programu su nastupili svi sastavi Mažoretkinja Nedelišća, a to su mažoret vrtić, dječji sastav, kadetkinje, juniorke i seniorke, sve većinom pomlađeni sastavi koji su se za program pripremali tek nešto više od mjesec dana s nanovo posloženom trenerskom ekipom. Mažoret vrtić je pripremala Barbara Pleh, dječji sastav Dora Toplek, kadetkinje Hana Novak i Emili Hunjadi, juniorke Blanka Šipek i Viktorija Branilović te seniorke Lucija Novak.

Mažoretkinje Nedelišća su iskoristile priliku i tijekom Plesne čarolije sa zaostatkom od godinu dana dodijelile priznanja za 5, 10, 15 i velikih 20 godina članstva u Udruzi, a s obzirom da je izostalo pravo obilježavanje 20 godina rada. Prikazana je i retrospektiva rada za protekle dvije godine u kojima su Mažoretkinje Nedelišća, usprkos svemu, uspjele zadržati većinu članica te ipak provoditi niz aktivnosti u fizičkom i online obliku. 

Cure su se prigodnim videima prilično emotivno oprostile od cura koje su završile svoju plesnu karijeru u seniorskom sastavu zadnje dvije sezone, a obilježen je i završetak aktivne trenerske karijere za velik dio dugogodišnje trenerske ekipe. Iako ostaju u Udruzi kao dio uprave ili pak kao mentorice mlađim kolegicama, s aktivnim treniranjem su krajem 2021. godine završile Vedrana Radmanić, Ivana Hajdinjak, Ida Topolnjak, Kristina Bacinger i Petra Mesarić. 

Pred Mažoretkinjama Nedelišća je puno posla, bez obzira na daljnji izgledni izostanak velikog dijela aktivnosti i nastupa zbog pandemije. Naime, početkom 2022. godine su krenule s provedbom prvog EU projekta „Plesnom se pokreni, na zdravlje bolje okreni!“ čije aktivnosti možete pratiti na društvenim mrežama mažoretkinja i projekta, a kontinuirano primaju i nove članice.  

Ovim putem pozivaju se sve zainteresirane djevojčice i djevojke starosti od 4 godine na dalje da se pridruže obitelji Mažoretkinja Nedelišća i svojim osmijehom u prepoznatljivim zelenim odorama predstavljaju Općinu Nedelišće i Međimurje. Svi zainteresirani za upis mogu se javiti na e-mail [email protected], u inbox Facebook profila Mažoretkinje Nedelišća ili na brojeve 098/9323599 (Vedrana) i 099/5743527 (Ivana).

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,705FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE