Maturanti dječjeg vrtića Cipelica

Djeca čakovečkog vrtića Cipelica, velikim mimohodom centrom grada uz Čakovečke mažoretkinje te Puhački orkestar Grada Čakovca, i svečanošću u Centru za kulturu, oprostila su se od svog vrtića. 

Djeca iz Dječjeg vrtića “Cipelica” Čakovec svojim su nastupima i izvedbama na velikoj pozornici do posljednjeg mjesta ispunili Centar za kulturu Čakovec u okviru svoje završne svečanosti. Zasluženo, svi prisutni, roditelji, bake i djedovi, braća i sestre, članovi obitelji, prijatelji čakovečkih mališana i dječjeg vrtića nagradili su ih velikim pljeskom i ispratili u školske klupe.Svečanom i zabavnom programu u koji je uloženo puno truda i kreative, prethodio je i veliki mimohod ulicama grada koje su predvodile već tradicionalno Čakovečke mažoretkinje i Gradski puhački orkestar Čakovec. Zahvalu djeci, zaposlenicima, djelatnicima, suradnicima i roditeljima, kao i svim prijateljima DV “Cipelica” uputile su pritom s govornice CZK-a ravnateljica Gordana Šoltić Siladi i pročelnik Grada Čakovca David Vugrinec.

Uz temu veselje, promet i vile omogućili su do posljednjeg mjesta ispunjenom CZK-u program za pamćenje te dokazali da su s razlogom vrtićki maturanti i spremni za odlazak u školu predstavili su naučeno na velikoj pozornici i za to dobili veliki pljesak.

Galeriju pogledajte ovdje (DV CIPELICA)

Foto: Mario Golenko

Vrtić Cipelica

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE