Matija Posavec nakon privremenih rezultata: Ovo nije moja pobjeda, ovo je pobjeda građana Međimurja!

Matija Posavec nakon privremenih rezultata DIP-a dao je izjavu za medije.

Zahvaljujem svima koji su izašli i iskoristili svoje biračko pravo. Obrađeno je trenutno 154 od 157 biračkih mjesta. Trenutni rezultat je 79,97 posto. Vidjet ćemo što će biti konačno. Dobiti 80 posto od četiri kandidata nije malo, i to do sada nitko nije psotignuo.

Ovo nije moja pobjeda, ovo je pobjeda građana Međimurja. Ovo je pobjeda svih onih koji su od prvog dana vjerovali u mene i podržavali me, onih koji su mi stisnuli ruku i motivirali em da se kandidiram. U politici su građani vaš poslodavac i u svakom trenutku morate slušati što govore građani. Vlast proizlazi iz naroda. Ovo je veliki legitimitet. Izbori su festival demokracije gdje građani odlučuju što žele i danas su to jasno odlučili. Naravno, nema nikakve euforije, nego nastavljamo u petoj brzini, idemo raditi, istaknuo je Matija Posavec.

Zahvalio je i svim svojim suradnicima na podrški, kao i svojoj obitelji koja je, kako je rekao, u ovih nekoliko mjeseci podnijela najveći teret.

Za Međimurske novine rekao je da nije očekivao ovakav postotak.

Osvrnuo se i na USKOK-ovu istragu.

Još uvijek je tu sumnja, nije krivnja. Ja ovih nekoliko mjeseci nisam želio istupati u javnost da netko ne kaže da ometam istragu. U ovome trenutku je službeno da se ja za nešto sumnjičim, dokazi i konkretne stvari, i u konačnici što će biti, bit će poznato kad se završi istraga, dodao je Posavec.

 

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE