U karijeri koja neprestance traje već 35 godina Massimu, bilo je nekoliko važnih, presudnih trenutaka, a jedan od njih zasigurno je album Vještina. Ne čudi stoga što omiljeni domaći pjevač na poseban način želi obilježiti 15 obljetnicu od izlaska glazbenog djela koje ga je vratilo na scenu. Glamurozna turneja Vještina Boutique stiže i u neke dvorane kontinentalne Hrvatske.

Vještina Boutique – naziv je velike turneje čiji će vrhunac biti na mjestu gdje je i prije 15 godina Massimo pokazao svoju ‘vještinu muziciranja’ – u zagrebačkom kazalištu Gavella.

Na glamuroznim, vrhunskim koncertimaa, u pratnji trija – u sastavu Elvis Stanić, Ivan Popeskić i Henry Radanović, Massimo će podsjetiti publiku zašto je jedan od omiljenih glazbenih umjetnika te uz pjesme sa slavnog albuma Vještina izvesti i neke od svojih najvećih hitova koji su nastali u proteklih 15 godina.

Prepuna dvorana Centra za kulturu Čakovec sa burnim pljeskom je pratila svaku pjesmu izvedenu na koncertu, što je i sam Massimo komntirao kako je u Čakovcu predivna publika.

Galeriju pogledajte ovdje (Massimo)

Foto:Mario Golenko

Ostavi komentar