Marti Novak na kadetskom prvenstvu Hrvatske bronca u parovima

Marta Novak

Od petka do nedjelje u varaždinskoj Areni je odigrano kadetsko prvenstvo Hrvatske u stolnom tenisu na kojemu je Marta Novak iz STK Šenkovca, u kombinaciji s Marlom Vidaković iz osječkoga Vodovoda, osvojila brončanu medalju.

Više se od nje očekivalo u pojedinačnoj konkurenciji ali je tu neočekivano, već u osmini finala, ispala od daleko slabije rangirane Brune Gučin iz Stubice. Njena mlađa klupska kolegica Franka Mesarić nije uspjela proći kvalifikacijsku skupinu, što joj se zbog neiskustva može i oprostiti. Kvalifikacije nije u konkurenciji kadeta prošao Matija Strbat iz Mihovljana, koji je odlučujuću partiju za prolaz u završnicu izgubio s 3:2 od Dvorskoga iz kluba domaćina, STK STARR-a.

Nešto bolji je, igrajući u kombinaciji s Tkalcom iz zagrebačkoga TIS-a, bio u igri parova, ispavši u četvrtfinalu od konačnih pobjednika, Peteka i Zlatkova iz Dugoga Sela. Marta je, s Ivorom Colevim, iz STARR-a igrala i mješovite parove, gdje su se pobjedom u prvom kolu plasirali u osminu finala gdje su ispali od Ivana Hencla iz TIS-a i Zrinke Rebić iz STK Zagreba.Franjo Flac

Ostavi komentar