0 C
Čakovec
Utorak, 5 prosinca, 2023

Lovro Erdelji iz Kotoribe osvojio brončanu medalju na međunarodnoj izložbi inovacija ARCA

U Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu, nedavno je održana 20. međunarodna izložba inovacija, Arca 2022. Za svoj rad Lovro Erdelji učenik Osnovne škole Jože Horvata Kotoriba, nagrađen je brončanom medaljom.

Uz pomoć svoje mentorice Jelene Tuksar, učiteljice tehničke kulture u školskom Klubu mladih tehničara tokom školske godine 2021./2022. izradio je praktičan rad Pokretni most.

Rad je prvo prikazan na ovogodišnjoj Smotri učeničkih radova koja je održana u sklopu Županijskog natjecanja mladih tehničara 4. ožujka u Graditeljskoj i Tehničkoj školi u Čakovcu. Kao izvrsno ocijenjen rad dobio je uvjete za prijavu na viši nivo izložbe radova.

Zatim je slijedio poziv na izložbu inovacija učenika zagrebačkih osnovnih, srednjih škola i studenata s međunarodnim sudjelovanjem, INOVA-MLADI 2022., održane 7. svibnja u Zagrebu, gdje je nagrađen zlatnom medaljom. Potom je na Izložbi radova mladih inovatora u sklopu Agro Arce 2022. koja je održana u Prelogu od 13. -15. svibnja nagrađen brončanom medaljom.

Društvo pedagoga tehničke kulture Međimurske županije Lovrin je rad prijavilo na 4. izložbu tehničkih radova učenika iz Klubova mladih tehničara i slobodnih tehničkih aktivnosti koju je proveo Hrvatski savez pedagoga tehničke kulture, 28. lipnja u Zagrebu.

Rad je proglašen kao istaknuti rad i Lovro je nagrađen sudjelovanjem na Ljetnoj školi Hrvatske zajednice tehničke kulture za učenike u Zadru i pozivnicom za sudjelovanje na 20. međunarodnoj izložbi inovacija ARCA 2022. održanoj od 13.- 15. listopada.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,705FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE