Lovnim streljaštvom danas započinju Dani Male Subotice

plakat dani opcine 2020

Ove godine Općina Mala Subotica obilježava 27 godina postojanja pa povodom toga organizira prigodan program za sve zainteresirane u razdoblju od nedjelje 28. lipnja pa sve do 05. srpnja 2020. godine.

Detaljniji raspored donosimo u nastavku:

NEDJELJA, 28. LIPNJA

9 sati:  TRADICIONALNI KUP OPĆINE MALA SUBOTICA U LOVNOM STRELJAŠTVU TRAP u organizaciji Lovačkog društva Prepelica


SRIJEDA, 1. srpnja

18 sati: SVEČANA SJEDNICA OPĆINSKOG VIJEĆA OPĆINE MALA SUBOTICA S PRIGODNIM PROGRAMOM u Domu kulture Mala Subotica

PETAK, 3. srpnja

8-10: BESPLATNO MJERENJE KRVNOG TLAKA I ŠEĆERA U KRVI od strane volontera Crvenog Križa Čakovec u predvorju Doma kulture Mala Subotica.

OBAVEZNO NOŠENJE MASKI SVIH SUDIONIKA!

SUBOTA, 4. srpnja

Nakon šahovskog turnira koji će se održati u Društvenom domu u Palovcu u 10 sati slijedi natjecanje u kuhanju gulaša u 15 sati na igralištu NK Spartak Mala Subotica te utakmica mlađih uzrasta u 16 sati. Nakon toga na istoj lokaciji, u 18 kreću seoske igre

NEDJELJA, 05. srpnja

Zadnji dan proslave dana općine Mala Subotica započinje mimohodom svih udruga s područja općine Mala Subotica i djelatnika općine od zgrade općine do crkve gdje je u 11 Sveta misa. U 17 sati u Domu kulture Mala Subotica predviđen je nastup općinskih udruga na tzv. događaju SOBOČKA RAZGLEDNICA.

Nastupat će Puhački orkestar Općine Mala Subotica i udruga žena Palovčanke dok će za vrijeme trajanja SOBOČKE RAZGLEDNICE u hodniku Doma kulture biti izložba OPG-ova s područja Općine Mala Subotica.

Pridružite se i budite dio proslave Dana Općine Mala Subotica!

Ostavi komentar