Ljeto u Štrigovi: Vanna i Tragovi dolaze na Štrigovske noći!

Doček ljeta na Mađerkinom bregu, Umjetnička kolonija s poznatim imenima, Štrigovske noći s Vannom i Tragovima, Međunarodna povorka oldtimer traktora i Jazz u vinogradu s Cubeom – ovo je samo dio bogatog ljetnog programa u Štrigovi.

Ljeto u Štrigovi počinje 21. lipnja s Dočekom ljeta na Mađerkinom bregu u 4:50 sati. Uz prekrasan izlazak sunca uživati ćete u nastupu Tri soprana ONE, a nakon toga u druženju u prekrasnoj prirodi.

Od 27. do 30 lipnja i 6. srpnja traje 14. Umjetnička kolonija Štrigova koja donosi briljantna svjetska imena klasične glazbe u Štrigovu.

Od 19. do 21. srpnja moći ćete uživati u Štrigovskim noćima i odličnom glazbenom programu, na čelu s Vannom i Tragovima.

U kolovozu, točnije 18. kolovoza održava se Međunarodna povorka oldtimer traktora. Nakon povorke, moći ćete uživati u tradicionalnom postavljanju klopoteca i zabavi.

Ljetni program kulminira s Jazzom u vinogradu od 23. do 25. kolovoza. Ovaj festival nudi vrhunske jazz izvedbe u prekrasnom ambijentu štrigovskih vinograda. Ove godine možete se veseliti nastupima jazzista s Cube.

Dođite i uživajte u bogatom glazbenom programu, umjetničkim događanjima, tradicionalnim manifestacijama i prekrasnoj ljetnoj atmosferi. Štrigova vas očekuje!

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE