Liga vrtića humanitarnog karaktera

Međimurski nogometni savez u suradnji sa ŠN-a sa područja naše županije i ŠN-a domaćinom 2. Zabavne lige vrtića MNS-a NŠ Donje Međimurje podržava i sudjeluje u humanitarnoj kampanji „ZA PRVIH 1000 DANA DJETINJSTVA“, usmjerenoj prikupljanju sredstava za izgradnju Centra za ranu intervenciju u djetinjstvu MURID.

Međimurska udruga za ranu intervenciju u djetinjstvu – MURID kontinuirano razvija i širi pružanje socijalnih usluga rane intervencije u djetinjstvu te nakon niza uspješno provedenih projekata kreće u svoj najveći dosadašnji projekt – izgradnju Centra za ranu intervenciju u djetinjstvu. Izgradnjom Centra, MURID će svoj prostor povećati s dosadašnjih 350 m2 na 1600 m2 na kojih će biti 55 funkcionalnih organizacijskih jedinica koje će moći koristiti 250 korisnika u individualnim i 100 korisnika u grupnim programima. Vrijednost projekta izgradnje Centra za ranu intervenciju u djetinjstvu iznosi 19.507.406,44 kuna.

Više o samoj kampanji na: https://za1000danadjetinjstva.murid.hr/

Zabavna liga vrtića MNS-a koja će se održati 16.10.2021. u Kotoribi od 10.00h imat će i humanitarni karakter na kojoj će udruga Murid prikupljati dobrovoljna sredstva za navedenu kampanju.

Ovim putem pozivamo Vas sve da se uključite u humanitarnu kampanju i zajedno s nama pripomognete u izgradnji Centra za ranu intervenciju u djetinjstvu.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE