12.8 C
Čakovec
Utorak, 16 travnja, 2024

Pojavio se lažni Facebook profil u našoj nagradnjači VODIMO VAS NA KONCERT BEBEKA

Danas su nas zabrinuti čitatelji upozorili u vezi s lažnim Facebook profilom koji imitira identitet Međimurskih novina. Naime, primijećeno je da se putem tog profila čitateljima šalju obavijesti kako su izabrani kao dobitnici u našoj nagradnoj igri “VODIMO VAS NA KONCERT BEBEKA”.

Ovim putem želimo istaknuti da Međimurske novine imaju samo jedan službeni Facebook profil, a to je profil koji trenutno koristimo za komunikaciju s našom publikom. Stoga, molimo sve naše čitatelje da budu oprezni te da provjere autentičnost profila prije nego što podijele bilo kakve osobne podatke.

Također, želimo upozoriti sve naše čitatelje da se putem takvih lažnih profila može tražiti broj kartice ili druge osjetljive informacije. U interesu vaše sigurnosti, molimo vas da nikada ne dijelite takve podatke putem društvenih mreža.

Ako primijetite bilo kakve sumnjive aktivnosti ili lažne profile koji se predstavljaju kao Međimurske novine, molimo vas da nas odmah obavijestite kako bismo poduzeli odgovarajuće korake radi zaštite naših čitatelja.

Pobjednike nagradnjača objavit ćemo na način da ih označimo u komentarima, a nakon toga trebaju nam se javiti u naš Facebook inbox radi dogovora oko preuzimanja nagrada.

Lažni Facebook profil

U nastavku možete vidjeti primjer objave lažnog Facebook profila koji imitira identitet Međimurskih novina. Molimo vas da pažljivo pregledate ovaj primjer kako biste izbjegli eventualnu prijevaru.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,189FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE