Kujica Tara nanjušila je koronavirus prije svih nas!

Marijana Heric
Marijana Heric s kujicom Tarom koja je predosjetila da je njezina vlasnica bolesna i prije nego što su se pojavili prvi simptomi koronavirusa

   Marijana Heric iz štrigovskog Leskovca jedna je od osam osoba iz Međimurja koja se zarazila koronavirusom i ozdravila. Nesretni se virus, nažalost, probio i u ostatak njezine obitelji. Najprije je zahvatio mamu, zatim tatu i na kraju brata. S nama je podijelila svoju korona priču te kako su kao obitelj na kraju pobijedili nevidljivog neprijatelja.

Kao i većina mladih u Međimurju, prije nekoliko godina otišla je trbuhom za kruhom u inozemstvo. Najprije je radila kao sobarica, a potom kao recepcionistica na riječnim brodovima koji plove europskim rijekama.  

Prije sam plovila rijekom Rajnom i prošla pola Europe od Njemačke, Švicarske, Francuske, Belgije pa do Nizozemske. Ove sam godine plovila rijekom Dunav u Austriji, ali nažalost zbog ove situacije s koronovirusom nismo plovili Slovačkom i Mađarskom, započela je svoju priču naša sugovornica Marijana

Kada se situacija s koronavirusom u Austriji pogoršala, prepričava nam Marijana, poručili su im da moraju otputovati svojim kućama. Sve se odigralo jako brzo. 

Avionske karte smo dobili kasno navečer, imali smo koji sat da se spakiramo i drugi dan u 3 sata ujutro nas je čekao privatni autobus koji je vozio na aerodrom u Beč, opisala je u nastavku. 

Cijeli članak i što se događalo s njezinim kućnim ljubimcem, kujicom Tarom, kada je došla kući iz Austrije pročitajte u TJEDNIKU MEĐIMURSKE NOVINE koje od danas, 30. travnja, možete kupiti na prodajnim mjestima diljem Međimurja. 

 

Ostavi komentar