Krvoproliće u Paragu: Ubijena žena, a ranjeno dijete, maloljetnik i tri odrasle osobe!

pištolj
Ilustracija Foto: Pixabay

U pucnjavi u romskom naselju Parag smrtno je stradala jedna ženka osoba, ranjeno je jedno dijete, maloljetnik i tri odrasle osobe

Kao što smo već pisali OVDJE, u utorak 24. kolovoza 2021. oko 20:55 sati, u naselju Parag, došlo je do pucnjave, kojom prilikom je smrtno stradala jedna osoba, dok je nekoliko osoba ranjeno, izvijestila je PU međimurska.

Poduzetim radnjama temeljne, prometne, interventne, specijalne i kriminalističke policije, utvrđeno je kako je do pucnjave došlo nakon svađe više osoba, nakon čega je za sada nepoznati pocinitelj, ispalio više hitaca iz vatrenog oružja, kojom prilikom je jedna ženska osoba, nažalost, smrtno stradala.

Nadalje, ranjeno je jedno dijete, jedna maloljetna osoba i tri odrasle osobe. Prema podacima Županijske bolnice Čakovec, svim ranjenim osobama, pružena je adekvatna medicinska pomoć.

U prostorije policijske uprave u Čakovcu privedene su tri osobe, koje se dovode u vezu s navedenim događajem te je u tijeku kriminalističko istraživanje.

– Sigurnosna situacija u naselju Parag je stabilna i pod nadzorom policije, te nema dodatnih opasnosti za gradjane, priopćili su iz međimurske policije.

Vise informacija o događaju međimurska će policija dati tijekom dana.

Ostavi komentar