13.9 C
Čakovec
Subota, 2 ožujka, 2024

Kravica Rozmari Mu premijera predstave za djecu

Kravica Rozmari Mu premijera predstave za djecu, Kazališna družina „Pinklec“ Čakovec i Kazalište Oberon Koprivnica na Kazališnoj tribini za djecu i mlade CUKOREK u subotu 25. studenog u 16.00 sati.

Kravica Rozmari Mu je kravica istančanih načela i  pogleda na svijet. Živi na seoskom imanju i svojim savjetima i lekcijama o ponašanju dovodi do ludila Seljaka i sve životinje na seoskom imanju (pas, kokoš, zlatna ribica). Kada Seljak vidi kako Rozmari Mu maltretira životinje odluči ju odvesti u Afriku. Životinje su konačno bile sretne i radile su sve što su oduvijek radile bez da im Rozmari Mu zanovijeta.

No, jedne noći na seosko imanje dođe krokodil, pa zatim slon, pa lav, pa žirafa … Malo po malo sve afričke životinje došle su na seosko imanje. Pobjegle su od kravice Rozmari Mu. Seljak ih  povede natrag na vlak, pa u avion i pravac Afrika. Tamo je vidio kravicu Rozmari Mu kako drži predavanje devi! Zgrabio ju je i poveo natrag na seosko imanje gdje je Kravica  Rozmari Mu sva sretna danima pričala o Africi. Pričala je i pričala, a slušatelje je dakako imala!

Galeriju pogledajte ovdje (KRAVICA ROZMARI)

Foto: Mario Golenko

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,705FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE