Krampuslauf ove godine čak dva dana! Evo što vas čekaaa…

Stigao je trenutak za najuzbudljiviji događaj u Svetom Martinu na Muri! Pozivamo Vas na tradicionalni 12. Svetomartinski Krampuslauf, koji se ove godine održava čak dva dana – 8. i 9. prosinca!

Prvi dan (08.12.2023. – PETAK)
Prvog dana manifestacije, očekuje vas ekstra koncert. Na pozornicu stiže niti manje ni više nego Maja Šuput. Uz njezin nastup, od 20 sati, zabavljat će vas i Privatt band.

Ulaz na koncert iznosi 10€, a ulaznice su u prodaji od 2. studenog 2023. godine. Možete ih nabaviti na nekoliko lokacija, uključujući Caffe Bar Muru (Irinka) u Svetom Martinu na Muri, Gradsku Kavanu u Čakovcu, Meta bar u Čakovcu, M Caffe u Črenšovcima te putem Entrio.hr.

Drugi dan (09.12.2023. – SUBOTA)
12. po redu Krampuslauf, tradicija koja se nastavlja iz godine u godinu i postaje sve bolja i veća!

Manifestacija “Krampuslauf” dovoljno je poznata, a uz obilje kuhanog vina i ostalih napitaka za dobru zabavu, slavlje se nastavlja na staroj lokaciji – asfaltiranom igralištu iza osnovne škole, ispod velikog i grijanog šatora.

Zabavljat će Vas grupa New Casino do ranih jutarnjih sati. Start je zakazan za 18 sati ispred vatrogasnog doma, odakle se kreće prema centru Sv. Martina na Muri. Pripremaju veliki spektakl uz goste iz Slovenije, Austrije, Njemačke i naravno Hrvatske!

Svi su pozvani da budu dio ovog nezaboravnog, ludog i otkačenog spektakla koji obećava zagarantiranu zabavu.

Vidimo se na Svetomartinskom Krampuslaufu 2023. godine!

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE