Kontakt policajci Policijske postaje Prelog na sportskim igrama učenika Osnovne škole Donji Kraljevec u Hodošanu

Dana 27. travnja u jutarnjim satima u Hodošanu, policijski kontakt policajci iz Policijske postaje Prelog proveli su razne preventivne aktivnosti s učenicima nižih razreda Osnovne škole Donji Kraljevec u sklopu obilježavanja Dana planete Zemlje.

Djeci su prezentirali mnoge preventivne projekte policije, uključujući nacionalnu preventivnu kampanju “Manje oružja, manje tragedija” i preventivni projekt Policijske uprave međimurske “Zajedno do veće sigurnosti”. Također, učenici su educirani o sigurnom kretanju u prometu te o zakonskoj obvezi nošenja reflektirajuće materije i zaštitne kacige.

Foto: PU međimurska

Kao vizualni identitet preventivnih aktivnosti prezentirane su i korištene brošure „Zajedno do veće sigurnosti“, brošure modernizirane kampanje „Manje oružja, manje tragedija“, „Biciklisti pažnja“ i drugo.

Zahvaljujući suradnji sa Zaštitarsko-ekološkom udrugom “Prode” Hodošan, svaki učenik i nastavnik primili su reflektirajuću trakicu – privjesak, koje su pribavljene iz sredstava Vijeća za prevenciju Međimurske županije.

Foto: PU međimurska

Ova aktivnost je bila iznimno korisna za djecu i podsjetnik da je sigurnost u prometu i prevencija nasilja i oružja od iznimne važnosti za njihovu dobrobit.

Izvor: PU međimurska

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE