Zvijezde pjevaju BOJAN JAMBROŠIĆ i ASHLEY COLBOURN rasplesali i raspjevali publiku!

Započeo je novi a HRT-ov show  Zvijezde pjevaju u kojem sudjeluje kao mentor i naš Međimurec Bojan Jambrošić.

Njegova učenica je novinarka i voditeljica Ashley Colbourn, amerikanka s adresom u Istri te dvostruka dobitnica Emmyja. Međimurci je znaju po divnom putopisnom videu o Međimurju koji je Ashley predstavila u svijetu.

Danas su se predstavili pjesmom Ain’t no mountain high enough. Od žirija su dobili ukupno 28 bodova, a na ljestvicu su osvojili peto mjesto.

-Prošli puta smo pjevali na hrvatskom, a ovaj puta na engleskom jeziku što je ipak malo lakše za Ashley, zaključuje Bojan.

Tema showa je soul and swing

-Ashley je odlična učenica a i što je još bitnije divna kao osoba. Sretan sam što sam dobio upravo nju jer si odlično odgovaramo.

U prvoj emisiji je u backstageu bilo veselo i zabavno, a na pozornici je Ashley blistala i iako je puno vremena potrošila na učenje hrvatskog jezika uspjela je sve izvesti i iznad mog očekivanja. Nadam se da smo se svidjeli publici i da će nas podržati. Sljedeću subotu nas čeka novi izazov, novi žanr i nova pjesma te se punom parom pripremamo da iznenadimo i budemo što bolji, poručio je Bojan.

Foto: D.Njavro za HRT, Screenshot

Ostavi komentar