Zrinski i DJ Dirty Hairy pripremaju danas odličnu svirku!

Dođite danas u Zrinski jer u goste dolazi DJ Dirty Hairy. Odlična svirka očekuje vas od 22 sata.
Rođen u Londonu, DJ i producent s jakim obiteljskim vezama s Međimurskom regijom, Dirty Hairy aktivan je s gramofonima i bubnjevima od 1996. Proveo je određeno vrijeme živeći u mjestima i gradovima gdje nije bilo scene za zvukove povezane s funk-om ili jazz-om. Frustriran, uzeo je stvari u svoje ruke i brzo se etablirao kao međunarodni zagovornik funky groove-a i manje poznate glazbe. Sada sa sjedištem u Zagrebu, u Hrvatskoj, putuje po cijeloj Europi svirajući na mjestima s dobrom vibrom otvorenog uma, dok nastavlja tražiti zanimljive ploče.
Tijekom putovanja, Hairy je uživao svirajući i otkrivajući ploče na Novom Zelandu, Ujedinjenom Kraljevstvu, Japanu, Francuskoj, Nizozemskoj, Austriji, Sloveniji, Mađarskoj, Hrvatskoj, Srbiji, Bosni i Hercegovini, te u Sjevernoj Makedoniji i Grčkoj.
Suvlasnik je nezavisne diskografske kuće ‘Village Live’, koja redovito izdaje vinile i nastavlja promovirati nezavisnu glazbu vezanu uz jazz. Organizira razne pop događaje koji kombiniraju umjetnost, glazbu i vinil, te surađuje s umjetnicima diljem svijeta!
Na međunarodnim putovanjima, Hairy je podržavao, otvarao i dijelio pozornicu
GZA (Wu-Tang) Sean Price, J-Live, One Be Lo, Statik Selektah, Edan & Patton Locke, DJ
Format, Florian Keller, Rob Life, Mambo Chick, Zajazza, A Cat Called Fritz, Pseudo Slang, Kamui Sumida, Kenchiro Nisihara, Kazahaya, Grandmaster DLT, King Kapisi, Tha Feelstyle kao i rad i nastup s grupom Tihomir Pop Asanović kao DJ i perkusionist. On je polovica produkcijske ekipe Dirty Treats Hip Hop Jazz i rap grupe Anteek Recipes. Godine 2023. izdao je svoj debitantski solo LP “Pegs” dostupan širom svijeta na vinilu i digitalu.
Rijetka vrsta DJ-a koji izbjegava klišejske zabave uz ljuljanje u klubovima i zaranja u duboko i duševno nepoznato. Školovan od strane veterana koji su ljudima predstavili nepoznate zvukove, posebno se osjeća dobro u Funku 45-ih, latino, afro, balkanskom ritmu, boogieju i jazzu

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE