ZDRAVKO ČOLIĆ nakon deset godina stigao u Varaždin: “Međimurje mi je u posebno lijepom sjećanju!”

Zdravko Čolić u Areni Varaždin
Zdravko Čolić u Areni Varaždin

Legendarni pjevač Zdravko Čolić dolazi u Arenu Varaždin u subotu, 26. listopada. Koncert počinje u 20 sati, a Čolić će svoje fanove zabavljati poznatim hitovima poput Ti si mi u krvi, Tebe čuvam za kraj, Pusti, pusti modu, Moja draga i mnogim drugima.

Danas je u Arenu Varaždin nakon dugih deset godina stigao Zdravko Čolić gdje na konferenciji za medije najavio svoj koncert koji će se održati 26. listopada. Uz njega na konferenciji su bili direktor Arene Varaždin Neven Buljak i gradonačelnik Varaždina Ivan Čehok.

Koncert će održati u sklopu svoje turneje Ono malo sreće, a od svih gradova u Hrvatskoj ove je godine odabrao Varaždin.

Nakon što je, slobodno možemo reći, ostvario svoj san s Amerikom te još jedno dobio ogromno priznanje od publike da ono što radi ne poznaje granice i da njegove pjesme voli gotovo cijeli svijet, Zdravko je spreman i za veliki glazbeni spektakl 26. listopada u varaždinskoj Areni koji je trenutno i jedini koncert u Hrvatskoj zakazan do kraja godine.

Varaždinska publika s nestrpljenjem očekuje čuti neke od najljepših i najpoznatijih pjesmama kao što su – Ti si mi u krvi, Pjevam danju, pjevam noću, Pusti, pusti modu, Esma, Što ti dadoh, Zar se nismo shvatili, Ničeg nije bilo između nas, kao i singl Ono malo sreće koji je nedavno i premijerno predstavljen.

Cijeli intervju sa Zlatkom Čolićom u Areni Varaždin pročitajte u tiskanom izdanju Međimurskih novina koje izlaze 18. listopada!

Foto: Zlatko Vrzan

 

 

 

Ostavi komentar