Za samo 14 dana: Prvi Forestland Exclusive u Podroom dovodi poznata DJ imena!

podroom forestland
podroom forestland

Za samo 14 dana na red nam dolazi prvi “Forestland Exclusive” klupski projekt! Mark Sixma stiže iz Nizozemske i u čakovečkom Podroom klubu biti će prvo ime ovog događaja.

Klubska scena kultnog Podroom Music Club-a tako će u petak 22. studenog ugostiti čak petoricu artista, a Čakovec će ujejdno biti domaćin i Marku Sixmi, nizozemskom producentu i glazbeniku! Mark Sixma u Čakovec se vraća 18 mjeseci nakon nastupa na šestom izdanju festivala Forestland, ovog puta za samo 200 najvećih partijanera, rejvera i fanova Foresta.

Uz originalne pjesme, Sixma je poznat i po kolaboracijama sa Armin van Buurenom, W&W, KSHMR i mnogim drugim, a posebno se ponosi nastupima na festivalima Creamfields, A State of Trance, Ultra i Forestlandu!

Vraćam se u Hrvatsku po drugi puta u samo dvije godine i to me jako veseli. Forestland mi je ostao u jako dobrom sjećanju, publika je energična, rasplesana i odlična i nadam se da će takav festivalski filing biti i u intimnijoj klupskoj atmosferi” rekao je Sixma i dodao: “U studenom izdajem novi album, pa će ovaj event biti i svojevrsna premijera nove glazbe, zato priipremite se na dubok i drukčiji set! “

Uz Sixmu na Forestland Exclusive ugostit će i slovenske artisti R-G-M, Ted Funke i Timo G, ali i čakovečkog glazbenog producenta i renomirani DJ MoKeep koji će se publici predstaviti nakon još jednog ljeta u Aquariusu na Zrću!

Forestland Exclusive evocirat će uspomene davnih rejvova i odlične glazbe stoga požurite na www.ticket2go.hr jer ostalo je još samo nekoliko ulaznica po 100 kuna!

Ostavi komentar