VIDEO: VALENTINOVO uz koncert Ivana Zaka koji dovodi i goste iznenađenja!

Nošeni pozitivnom i ljubavnom atmosferom za svega nekoliko dana, točnije 9.veljače imat ćete priliku uživati u vrhunskom spektaklu koji će nam Ivan Zak prirediti u Areni Varaždin.

Na vama je da se opustite i da uživate u koncertu koji će vam ostati još dugo u pamćenju! Nakon što je napunio zagrebačku Arenu, Ivan Zak s nestrpljenjem očekuje zapaliti i publiku u varaždinskoj Areni za koju kaže kako mu je jako posebna i draga.

Posebni gosti, dragi prijatelji – tamburaški sastav Begini ! 
Kako bi ova noć prošla što čarobnije i posebnije njegovi dugogodišnji prijatelji i glazbene kolege iz popularnog hrvatskog tamburaškog sastava Begini će mu se pridružiti na pozornici. Dečki su nedavno održali koncerte u Švicarskoj, ali su potegnuli i do daleke Kanade gdje su oduševili svoje obožavatelje.

Neke od njihovih najvećih hitova kao što su “Napala me s leđa”, “Za sve moje bivše”, ali i singl “Obriši suze” u kojoj je Ivan Zak gost, a ujedno autor glazbe i teksta te producent i vjerujemo kako će svi posjetitelji zajedno s dečkim ovu pjesmu pjevati kao jedan.

Posebna glazbena iznenađenja koja još nikada
nismo čuli od Ivana Zaka! 

Osim što će dijeliti pozornicu s Beginima, Ivan Zak će izvesti još neke pjesme kao posebna glazbena iznenađenja, a koje publika do sada nikada nije čula od njega.

Koncert u varaždinskoj Areni ujedno je i prilika koju će Zak iskoristiti da izvede svoj aktualni singl “Mala princeza” za koji kaže kako postoji već punih trinaest godina, ali je tek sada osjetio da je pravi trenutak da je pokloni svojoj publici. Čini se kako je “Mala princeza” na prvu sjela njegovim obožavateljima jer ako je suditi prema broju pregleda, a pjesma je u samo tjedan dana dosegnula gotovo 280 000 pregleda na YouTube kanalu, svi ju s nestrpljenjem očekuju čuti uživo.

Neka vam ovo Valentinovo bude još dugo u sjećanju! Jeste li spremni prepustiti se romantičnim valovima kroz koje će vas svojim emotivnim pjesama voditi jedan od onih glazbenika koji je iznjedrio mnoštvo ljubavnih balada?

Poklonite sebi ili svojim voljenima ulaznice za koncert Ivana Zaka koje možete pronaći putem sustava eventim i na sljedećim prodajnim mjestima: Varaždin – Caffe bar Time Out, My Way, Rock Art

Čakovec – Caffe bar Parks, Paladin

Ivanec – Kavana Ivana

Novi Marof – Caffe bar Piccolo

Ludbreg – Caffe bar Rondo

Mursko Središće – Caffe bar Parks

Prelog – City bar

Palovec – Domino bar

BP Petrol

 

Ostavi komentar