VIDEO Međimurska manekenka Magda Piljušić iz Pribislavca u savršenom retro spotu!

Međimurska manekenka Magda Piljušić iz Pribislavca, studentica ekonomije u Rijeci oduševila je u novom spotu pod nazivom RetrOPatija- Musical Time Machine. Radi se glazbenom vremeplovu u kojem se spajaju lepršavi swing, razigrani rockabilly, čvrsti rokerski rifovi, neobuzdane jazz improvizacije i električni ritmovi diska stvarajući vrhunsku zabavu posvećenu ključnim dekadama i glazbenim stilovima prošlog stoljeća.

Ovaj retro festival okuplja vrhunske domaće i strane glazbenike, pin-up djevojke, plesače, žonglere i ulične svirače, šminkere i frizere, stare Vespe i Tomosove modele, „fićeke“ i oldtimere. 

Promotivni video nastao je u suradnji Visit Opatija, pod produkcijskom palicom riječkog brenda Lumiere Production, na čelu s Mateom Jurčićem kao snimateljem i Artemom Dushkinom kao redateljem. Uz dizajnerice i stilistice Eni Slosar, za frizuru je zaslužna Tereza Kolaj, a make up Daniel Domika.

Glavno lice spota je upravo naša prekrasna Magda koja nas provodi kroz različite stilove prošlog stoljeća, od 20 do 90-tih godina. U nastavku pogledajte video!

Ostavi komentar