Večeras u Metalcu kreće drugo izdanje Vintage Guitars & Gear izložbe

izloba vintage gitara

Nakon prošlogodišnje izuzetno zapažene i uspješne prve izložbe vintage-gitara i opreme došlo je vrijeme za drugo izdanje ove izložbe. Vintage Guitars & Gear u suradnji s industrial-barom Metalac kao partnerom i suorganizatorom izložbe, te LiveSvirke.com kao generalnim medijskim pokroviteljem, priprema poslasticu za sve ljubitelje rijetkih i vintage-gitara, instrumenata i glazbene opreme.

izlozba vintage gitaraPrva Vintage Guitars & Gear, jedinstvena izložba tog tipa na ovim prostorima i u široj regiji, okupila je u veljači 2016. godine na jednome mjestu više od sto jedinstvenih izložaka. Izložba je trajala tri dana, uz bogat popratni koncertni program istaknutih gitarista i izvođača. Bila je izuzetno uspješna i vrlo posjećena. Ovu godinu organizatori pripremaju još bolje događanje, s još više zanimljivih i rijetkih izložaka.

Izložba će se moći razgledati kroz tri dana trajanja, i to u razdoblju od 27. do 29. travnja. Službeno otvorenje izložbe najavljeno je za večeras, četvrtak 27. travnja u 18 sati, nakon čega slijedi razgledavanje izložaka i svirka domaćih Rock snaga uz mnogobrojne domaće, znane i neznane izvođače (jam session).

Dan kasnije, u petak, 28. travnja, u koncertnom dijelu programa nastupaju Sucker Train Bluse – SLASH Tribute bend, dok će subotu koncertno zaokružiti jedan od najboljih ZZ Top i AC-DC Tribute bendova na ovim prostorima – nevjerojatni The Trio.

Koncerti u petak i subotu počinju u 22 sata. Ulaz na izložbu i koncerte besplatan je za sve posjetitelje.

foto: rr

Ostavi komentar