VALENTINOVSKI koncert 4 Tenora zbog velikog interesa u dva termina!

Može li Valentinovo biti bolje? 4 Tenora, pobjednici Šibenske šansone 2019., stižu u Centar za kulturu grada Čakovca u 17.00 i 20.00 sati 13. veljače 2020.

Marko Pecotić, Đani Stipaničev, Filip Hozjak i Vladimir Garić protekle su godine održali mnogo sjajnih koncerata, sudjelovali u humanitarnim akcijama, punili gledališta gdje god došli, bilo u Hrvatskoj, bilo u susjednim zemljama.

Zato su 2020. odlučili započeti valentinovskim koncertom u Čakovcu na kojem nastupaju s Tamburaškim orkestrom TCK pod ravnanjem maestra Tibora Buna. Ova dobitna kombinacija oduševila je na rasprodanom koncertu na zatvaranju Špancirfesta u Varaždinu 2019. Ovo je sjajna prilika da svi koji nisu kupe ulaznice, dođu na koncert i osjete čaroliju 4 Tenora. Tenori su poznati po tome što vole publiku iznenaditi nekim novim pjesmama ili donijeti jedan potpuno novi zvuk s tamburaškim orkestrom.

Čakovec i Tenori još pamte veličanstveni koncert na Porcijunkulovu 2018., kada su svojim sjajnim izvedbama i svojstvenim šarmom osvojili i raspjevali publiku koja ih nije puštala ni nakon nekoliko biseva. Tenori su bili oduševljeni kada su vidjeli koliko je tisuća ljudi došlo na koncert i to im je bila važna potvrda velike popularnosti koju su stekli u vrlo kratkom vremenu.

Posjetitelji će tako u Čakovcu moći uživati u njihovoj interpretaciji poznatih arija, šansona i evergreena, kao i u novim glazbenim iznenađenjima koje pripremaju baš za ovo druženje. Brod bez imena, Sve je tvoje, O sole mio, Golubovi, samo su neke od uspješnica koje očekuju publiku.

I zato nemojte propustiti ovaj izvrsni koncert prožet ljubavnim stihovima, u prigodno ljubavno vrijeme.

Cijena ulaznice za Tribinu Čakovec četvrtkom 13.2. u 20.00 sati:

parter – 120 kuna

balkon – 90 kuna

Cijena ulaznice za dodatni koncert 13.2. u 17.00 sati:

parter – 100 kuna

balkon – 70 kuna

Ostavi komentar