U četvrtak tradicionalno Podrumarenje, u petak Trash party, a u subotu Mo Keep!

Nakon pre pre dobrog vikenda, nastavljamo s već tradicionalnim Podrumarenjem.

Ovog četvrtka očekujemo Vas uz TS Žice, te degustaciju i prezentaciju vina Tomšić. Vesela atmosfera je zagarantirana, pa je četvrtak svakako pravi dan da započnete vikend.

Petak, 25.10.2019. – #PodroomSpecijal

Prvi put u 2019. najbolja zabava koju ste već dugo tražili dolazi u Podroom. Svi željni odličnog provoda, opuštene atmosfere i dobre glazbe posjetite “Back to the Future” u Podroom-Drink&Music Club.

Vrijeme je uživanja, idealna zabava koju ste već dugo čekali po prvi puta dolazi v pelnicu. Izvadite svoju šarenu odjeću, stavite perike, maskirajte se u zvijezde 90-tih i u petak, 25.og od 22 sata povedite svoju ekipu i dobro se zabavite uz najbolje od dance glazbe.

Tko kaže da u Čakovcu ne postoji mjesto s kvalitetnim zabavama!? Podroom vam svaki vikend nudi novu priču koja donosi kvalitetnu glazbu i program.

Iskoristite priliku i spustite se v pelnicu, uživajte i zagrijte se i rasplešite s nama!

DJ – Magnum’s Top secret

Za svakog prikaldno obućenog „trash“ partijanera, piće dobrodošlice!

Upad: Free

Subota, 26.10.2019. – #PodroomClubbing

Matija Baksa, Mo Keep počinje sa karijerom 2010. godine. U početku svira u svom rodnom gradu Čakovcu gdje stjece znanje i isustvo u glazbenoj industriji. Svoju rezidenciju u ljetnim mjesecima provodi u klubu Aquarius na vrlo poznatoj plaži Zrće i tako tri godine za redom. Završetkom ljetne sezone vraća se u Čakovec gdje je 2016./17. rezident DJ u Podroom drink and music club-u gdje organizira event “B-low job” po kojemu i postaje poznatiji domaćoj poblici.

Iako je svoje interese usmjeravao prema underground sceni kroz svoje setove pokazuje da zna raspolagati sa ostalim žanrovima kao što su : EDM, Bass House,
Hip Hop, Trap, Future House

UPAD: 10kn 


Svake subote od 22 do 23 h – HAPPY HOUR

Vodka 1 l + juice 1 l = 190 kn

Pelin 1 l + jamnica sensation 1.5 l = 190 kn

Amaro 1 l + coca cola 1 l = 190 kn

Stock 1 l + coca cola 1 l = 250 kn

 

Budite dio još jedne zajedničke priče u ugodnoj i zabavnoj atmosferi Podroom Drink&Music Club-a. Više o eventima, rasporedu i važnim informacijama možete saznati na službenoj Facebook stranici Podroom Drink&Music Club, ili na službenom eventu. 

Ostavi komentar