Trash&Burn bit će prvi miting američkih automobila i rock&roll festival u Europi nakon pandemije!

trash and burn
Vjerojatno prvi miting američkih automobila u Europi koji će se održati nakon korona krize, ove godine seli na novu lokaciju auto kampa Lapaž u Toplicama Sveti Martin.
Datum je 20.lipnja, subota, a ove godine zbog same situacije limitiran je na samo 500 posjetitelja.
U petak 19.lipnja predviđen je PRE-PARTY.
U auto kampu Lapaž biti će izloženo 40 opakih američkih automobila, limitiranih do ’70 godišta, a svi ostali automobili i motori bit će smješteni oko kampa kraj samih toplica.
Sam program neće se bitno mijenjati, te vas očekuje brdo dobre zabave u retro štihu, dakako uz pridržavanje svih sigurnosnih mjera koje je propisao HZJZ.
Rockabilly koncerti, cabaret show, nastup DJ-a, barber shop, tattoo, a veliku pažnju privlačit će neizostavne pin-up djevojke.
Glazbeni dio festivala čine:
B AND THE BOPS
DETROIT GROOVE GANG
B CONFIDENTIAL&THE SECRET FOUR, novi bend Dalibora Pavičića, ex Bambi Molesters, The Strange, pojačani Brankom Radovančevićem iz B&The Bops…
Ove godine na festivalu muziku pustaju samo ženski DJ-i: Mrs.Lovett iz Austrije, Miss Barbara(HR) i Miss Rockin’ Bones (SLO).
Zbog velikog interesa TRASH&BURN je u samo dva dana popunio kapacitete kampa sa autima do ’70 godišta koji dolaze iz susjednih zemalja kao što su Austrija, Njemačka i Slovenija.
Karte su puštene u predprodaju, te ih je moguće nabaviti po cijeni od 75kn putem aplikacije https://www.ticket2go.hr/events/events
Požurite jer vjerujemo da će brzo planuti.

Ostavi komentar