Trash party Čakovec: Kad plešu svi u retro stilu do “fajrunta”

Sada već kultni Trash party BLAST FROM THE PAST u domaćinstvu i organizaciji Udruge mladih 3FF i Klub Prostor – CEZAM Čakovec ponovo je bio najiščekivaniji i najotkačeniji prošlogodišnji čakovečki tulum. Ulaznice su po puštanju u prodaju početkom prosinca rasprodanestrelovitom brzinom koja se mjeri sekundama, a biti njezinim vlasnikom gotovo kao da je ravno zgoditku na jackpotu. I drugi kontingent ulaznica s humanitarnim predznakom razgrabljen je poput munje.

Nenormalno dobar party

Što je uzrok ludog interesa za ovaj nenormalno dobar party i kome je zabava u 21. stoljeću u stilu devedesetih toliko zanimljiva? Izgleda svima. I onima koji se još nisu ni rodili kad su na radio kasetofonima treštali ritmovi pjesmica i stihova poput „Ritam iz a denser, Šumica sva se trese, Nisi me bio vrijedan ti…”, ali i onima koji se uz plesni electro i pop ritam hitova izvođača kao što su E.T., Senna M, Colonia, Tajči, Denis&Denis, I. Bee, Kasandra, Minea, Mandi…s nostalgijom prisjećaju svojih školskih dana. Vole ga i oni koji uživaju pustiti maštu na volju i odjenuti obavezni trash dress code. Čine ga fluorescentne boje, frizure fudbalerke, šarene trake za kosu, kičasta “obleka”, šuškave trenirke, a sve s potpisom modnog brenda: što luđe to bolje.

Plešu svi do “fajrunta”

Na Trashu plešu svi. Plesni podij zajedno s partijanerima čaga sve do  „fajrunta”. Retro ugođaj devedesetih visi u zraku, na tijelu, u duši, u ušima…Play lista donijela je hitove 90s, 00s, VIVA, MTV, CRO dance, a za odličnu atmosferu brinuli su DJ Spetz i DJ kolovoz. Vrhunac je uslijedio točno u ponoć u klasik ET-a “Tek je 12 sati” uz tisuće šarenih konfeta, lopti, šljokica, vodenog vatrometa. Organizirano je i besplatno fotkanje partijanera.

Što drugo reći nego se poslužiti jednim od duhovitih krilatica Trasha: Bio je to najjači dan u jednome danu. I na kraju: I love Trash party. Veselim se izdanju A BLAST FROM THE PAST 2020.

foto: Zlatko Vrzan; Fotogaleriju potražite i OVDJE.

Ostavi komentar